Понедельник, 07.07.2025, 06:45
Приветствую Вас Гость | RSS

Форум ЖК Дубровка

Форум инвесторов Жилого Комплекса Дубровка ЭкоГрад, по адресу: Ворзель, ул. Ленина 11-Б

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
namushke
maximyourДата: Пятница, 28.03.2025, 21:15 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Отличный выбор генераторов, легального стартового оружия, средствсамообороны, тактическое снаряжение нашел на этом сайте https://namushke.com.ua/ru/catalog/revolveri-ekol купить Флобер Ekol
Всегда адекватная цена, быстрая доставка и отличный сервис! Всегда беру
здесь и всем рекомендую!

misterbicipsДата: Вторник, 10.06.2025, 16:00 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Всім, хто займається спортом, привіт! Хочу поділитися своїм дуже важливим досвідом, який, я впевнений, буде корисним для багатьох атлетів, як початківців, так і досвідчених. Мова йде про спортивний масаж. Як людина, яка регулярно тренується (кросфіт, біг на довгі дистанції), я знаю, як важливо дбати про своє тіло, про відновлення м'язів після інтенсивних навантажень. Часто після тренувань я відчував сильні м'язові болі, забитість, крепатуру, що уповільнювало мій прогрес і навіть призводило до незначних травм.Довгий час я недооцінював роль професійного масажу, вважаючи, що достатньо розтяжки та гарячої ванни. Але одного разу, коли біль у квадрицепсах після марафону став нестерпним, мій тренер порадив мені звернутися до фахівця. Я почав шукати клініки або салони в Одесі, які спеціалізуються на спортивному масажі. Мої пошуки привели мене до Insay Spa.

Масаж та SPA в Одесі

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: